У НОВОМОСКОВСЬКУ, НЕСТЕРЕНКО В.ТА МІСЬКА ВЛАДА, ГОТУЄ ЗРУЧНОГО ДЛЯ СЕБЕ МЕРА

Нестеренка лише формально викинули з Новомосковська. Фактично він продовжує залишатись тут. У місцевій політиці він представлений недолюстрованими депутатами, в економіці – вкраденими з бюджету грошима, які працюють за його схемами у співучасті з міською владою, в інформаційній сфері – газетою «Твій рідний край», віджатим телеканалом «Самарь», незліченними рекламними плакатами по місту і купою блогерів-запроданців в мережі Інтернет. Усі разом вони продовжують справу поваленого нардепа-рейдера.

 

               

 

              Але основна спадщина агроолігарха – це його люди, ті, кого він вигодував і розставив на ключові пости. Тепер крісла під ними затріщали. Сумні перспективи і у переважної більшості міських депутатів на виборах, які відбудуться восени наступного року (а може й раніше). Тож «смотрящому» доводиться ламати голову, яким чином продовжувати обкрадати бюджет Новомосковська. І ось що він придумав…

Після парламентських виборів одночасно усі підконтрольні екс-нардепу ЗМІ раптом вистрілили новиною: громадська організація “За чисте місто” оприлюднює список закупівель, які провела міська влада. Мета публікації – слідкувати, куди посадовці витрачають бюджетні гроші.

Особливо тужаться пропіарити цю громадську організацію «Полезная газета» і «Новомосковская жизнь» – найбільш активні пронестеренківські сайти.

Та ось і як завжди, аби притулитись до якого хоч небудь хозяїна, знову вистрибує така собі “громадська активістка” Ксенія Дзегарницька. І як в унісон з місцевою владою крадіїв на її сторінках почала появлятися ГО “ЗА ЧИСТЕ МІСТО”. 

СОВПАДЕНИЕ???  

 

 

 

На изображении может находиться: 1 человек, улыбается

 

 

 

 

 

 

               То що ж тут особливого в цій новині? Абсолютно нічого. Особливо з огляду на те, що таку інформацію про торги будь-який користувач Інтернету може сам знайти на сайті ProZorro. Та й, здавалось би, логічніше цим провладним сайтам брати цю інформацію з перших уст – у виконкомі. Але ні, «їдуть» з Новомосковська до Дніпра через Полтаву.

До чого ж, скажете ви, така увага до згаданої громадської організації? Чому влада намагається представити її городянам як борця за інтереси трудового народу? А ларчик відкривається просто…

              Давайте пригадаємо, кого Партія регіонів, ще починаючи з 2010 року, висувала своїм кандидатом на вибори міського голови Новомосковська як альтернативу Віктору Літвіщенкові? Хто не пам’ятає, нагадаємо – підприємця Дмитра Глущенка, який (увага!) і є головою ГО «За чисте місто». Смішно згадати, як Глущенко в єдиній команді з Вікторією Шиловою навперебій змагався в улесливих висловлюваннях про Януковича на сторінках газети Партії регіонів.

 

 

 

 

???° ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°

 

 

 

 

Картинки по запросу фото глущенко дмитрий новомосковск

 

 

 

 

                Від виборів до виборів новомосковці взагалі не чують ані слова про Глущенка, не говорячи вже про якесь хоча б мінімальне ворушіння громадської активності, аби виправдати назву своєї ГО. Ні-чо-го, абсолютний нуль. Але як тільки вкотре запахне місцевими виборами – він завжди тут як тут.

Нагадаємо ще один красномовний факт: під час минулих місцевих виборів міську Партію регіонів очолював не хто інший, як Вадим Нестеренко.

Ось так просто всі пазли зібрались у загальну картинку.

                 Не менш важливим і показовим є те, що Глущенко має пряме відношення до газети «Вісник Присамар’я», це його дітище. Не вийшло у Нестеренка вішати населенню локшину через свою газету «Твій рідний край» – тепер можна спробувати іншу інформаційну платформу…

              Сьогодні збанкрутіла міська влада у пошуку шляхів подальшого розкрадання бюджетних грошей судорожно намагається підсунути городянам свого нового-старого ставленика від колишньої синьо-білої гвардії. Адже кожному зрозуміло, що правій руці Нестеренка Олексію Фрейдіну, якого кілька останніх років готували на цю роль, у разі висування буде уготована така ж участь, як і його пахану місяць тому.

Отже, зможе нинішня банда посадити у крісло мера свою людину – буде продовжувати знущатись над містом ще 5 років.

Ось така інформація для роздумів. На щастя, думати ми, здається, уже навчились.