У Вадима Нестеренка істеричний розлад особистості

ВАДИМ НЕСТЕРЕНКО ПРОГРАВАТИ НЕ ВМІЄ .Істеричний розлад особистості. Саме так можна охарактеризувати реакцію Вадима Нестеренка на підсумки виборів. Жителі 38 округу дали належну оцінку його «видатним» заслугам. А у відповідь замість того, щоб сказати: «Спасибі, людоньки, я завдяки вам за ці 5 років став незрівнянно багатшим», Нестеренко зі злістю і навіть ненавистю випорожнився на папір.

Аж півтори сторінки післявиборного випуску газети «Твій рідний край» присвячені ниттю Вадима Григоровича. Він заламує руки від горя: більше не нардеп, депутатська недоторканність вислизнула з рук!

 

Нет описания фото.

 

            Та хникання і плаксиві образи на виборців за принизливу поразку – це одне, це особиста справа Нестеренка, який вперто «нарікає на дзеркало», так і не зрозумівши, що люди за ці роки стали розумнішими. Але ж він опустився до відвертого хамства, обзивання виборців, які від нього відвернулися.

На изображении может находиться: Горожанин Новомосковска, сидит и текст

                 Так, на переконання Нестеренка, у тих, хто проголосував не за його кандидатуру, «каша в голові». Ні більше, ні менше! А прагнення жителів Новомосковська і трьох сільських районів до кращого життя, до подолання корупції він називає так: «незрозумілі надії невідомо на що». «Народ зробив свій вибір абсолютно ірраціонально і нелогічно», – говорить агрофеодал. І починає скиглити: «Я не зі слів, а з особистої практики розумію, який рівень підготовки потрібен, щоб працювати в Раді з законопроектами, для цього потрібна серйозна підготовка, знання, досвід, освіта», натякаючи, що у новообраних нардепів такого досвіду немає. Але, по-перше, якщо у Вас, пане екс-нардеп, і був увесь цей букет достоїнств, то Ви його абсолютно не продемонст­рували, не з’являючись на роботі. А, по-друге, дуже добре, що нова команда не має досвіду корупційних діянь, можливо, це і є єдиним шансом для України.

                  Завивання екс-нардепа продовжуються бідкан­нями про те, що до парламенту обрано тимчасово безробітних. «Як можна жити і не працювати? – дивується він. – За які гроші такі люди харчуються?» Так, вибачте, а хіба не Ви винні, що у Новомосковську та й в Україні в цілому немає робочих місць, що бізнес заганяють у тінь, що молодь масово залишає країну в пошуках роботи? І, до речі, дайте тоді вже відповідь і на питання, за які (вірніше, за чиї) гроші харчується свора Ваших піарників в соцмережах. Продажні безпринципні писаки отримують зарплату в конвертах, живуть як паразити, але при цьому повчають життю інших і балотуються то в мери, а тепер уже і в народні депутати! І не дивно – все у стилі шефа…

               І зовсім уже смішно виглядають одкровення Нестеренка щодо подальшої діяльності фонду «Твій рідний край». «Розумієте, – обурюється він, – ви ставите мені питання, які до мене вже не стосуються. У вас є новий депутат і всі питання про допомогу ставте йому».

Ось так, благодійність у таких персон – це, виявляється, не щирий поклик душі, а тимчасова необхідність підгодовувати виборців. А далі все як у цирку: не став ведмедик на задні лапи – цукерочку не отримає. Благодійник Нестеренко скінчився. І так витратився на вибори.

                  І, до речі, дякуємо Вадиму Григоровичу, що полегшив роботу слідчим НАБУ. Він у своєму інтерв’ю чітко заявив, що це він створив фонд «Твій рідний край» і (цитуємо) вкладав у нього «величезні кошти, мої особисті».

          Нагадаємо, в декларації про доходи Вадима Нестеренка немає навіть згадки про те, що він має такий фонд і не вказано жодної гривні витрат на його утримання. Тоді що це за «величезні кошти», яке їх походження? Гадаємо, тепер нічого не завадить перевірці доброчесності колишнього нардепа.

Та як би там Нестеренко не скреготів зубами, жителі 38-го округу показали, що такі персонажі підлягають безумовній каналізації. Тепер черга за зграєю його поплічників у міській раді.

 

 

 

 

 

 

 

джерело