Традиції, свята, радість, воля – це те, що ніхто не в праві у нас забрати- Владисла Бородин

Традиції, свята, радість, воля – це те, що ніхто не в праві у нас забрати. Яким же яскравим і насиченим було вчора свято молоді, яким закінчується літній сонячний цикл -Івано Купайла.

Мені не хотілося говорити про політику, про якісь складні і серйозні речі. Дивлячись на дітей, на їх безтурботні обличчя, мені хотілося говорити про майбутнє, про плани, про мрії, які у кожного без сумніву є.

Вдалося взяти участь в заходах і перейнятися духом українських традицій в селах Орловщина і Піщанка. Подивитися на красивих дівчат у вінках з польових квітів, на те, як розгорається багаття, послухати українські пісні, навіть поїсти куліш.

Діти були в захваті від пінної дискотеки. І їх емоції передавалися нам усім без винятку.
Подивившись на те, як наші люди вміють святкувати і веселитися, хочеться лише одного, щоб у них частіше були приводи для радості, щоб традиції, такі як святкування Івана Купайла передавалися з покоління в покоління, а наше українське село знову стало багатим і процвітаючим.

І зі свого боку, я готовий докласти максимум зусиль, щоб виправдати надії людей. Щоб кожен рік ми збиралися, святкували, шанували наші традиції і пишалися тим, що ми – українці!