У НОВОМОСКОВСЬКУ, ДЕПУТАТА-КАНДИДАТА НЕСТЕРЕНКА В. ЗВИНУВАЧУЮТЬ У ЗАХОПЛЕННІ ГОСПОДАРСТВА ЗАГИБЛОЇ ФЕРМЕРКИ

Після смерті власника ФГ «Дар» Дарадуди Василя Юрійовича на початку серпня 2016 р., що у Попасному на Дніпропетровщині, господарство перейшло у спадок його дружині Антоніні Дарадуді та дітям Марині Дарадуді та Дмитру Дарадуді. Одразу після цього народний депутат Вадим Нестеренко через свого поплічника Василя Кузнєцова забажав придбати господарство. Про це заявляє голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський, повідомляє kurkul.com.

Нагадаємо, Антоніну Дарадуду 19 червня знайшли мертвою.

Родина Дарадуд відмовила депутату у продажі ФГ «Дар».

               «Отримавши відмову, народний депутат Вадим Нестеренко, руками свого вірного соратника Василя Кузнєцова, за підтримки «чорних реєстраторів» та «чорних нотаріусів» та за бездіяльності правоохоронних органів та органів юстиції здійснив цинічне та злочинне рейдерське захоплення майна ФГ «Дар» та майна його засновників, яке триває і по сьогоднішній день», — повідомив Анатолій Гайворонський.

Так, 6 вересня 2016 р. державний реєстратор Світлана Мшар Одеської філії ДП «Державний інститут судових економіко-правових та технічних експертних досліджень» внесла зміни щодо зміни складу засновників. Внаслідок чого, єдиним власником став громадянин України Владислав Іванченко.

Жоден із членів Фермерського господарства «Дар» не був присутній на загальних зборів членів ФГ «Дар» та в протоколі № 2 від 02.09.2016 р., як і в договорі купівлі-продажу від 02.09.2016 р. підписи свої не ставили.

               «В подальшому Владиславом Іванченком було прийнято рішення (протокол) №3 від 07.09.2016 р. про відступлення шляхом укладання договору купівлі-продажу ФГ «Дар», як цілісного майнового комплексу, з громадянином України Василем Кузнєцовим, призначивши останнього головою господарства та виклавши статут Товариства у новій редакції», — розповів Анатолій Гайворонський.

Договір купівлі-продажу був посвідчений приватним нотаріусом Дніпропетровського міського нотаріального округу Рудкевичем Є. В. за реєстровим №3050.

Дмитро Дарадуда 7 вересня 2016 р. звернувся з заявою про шахрайство до Новомосковського ГУНП у Дніпропетровській області.

В рамках кримінального провадження № 12016040350003741 було повідомлено підозру Владиславу Іванченко у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 4 ст. 358 КК України, ч. 3 ст. 206-2 КК України. Потерпілими по провадженню визнано членів ФГ «Дар» — сім’ю Дарадуд.

                     «На сьогоднішній день в провадженні Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська у судді Дружиніної К. М. розглядається кримінальне провадження № 12016040350003741 внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань 07.09.2016 р., за обвинуваченням Владислава Іванченка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 206-2 ч.3, 358ч.1, 358 ч.4 КК України», — повідомив голова обласної АФЗ.

Бабушкінський районний суд 10 травня 2017 р. за відсутності матеріалів кримінального провадження, суд ухвалив визнати Кузнєцова В. В. потерпілим по кримінальному провадженню № 12016040350003741.

«Однак всі наступні дії Василя Кузнєцова вказують на те, що він є головним фігурантом усіх злочинних дій спрямованих на незаконне захоплення ФГ «Дар» з метою виведення активів господарства, однак станом на день нашого звернення Василю Кузнєцову правоохоронними органами не вручено жодної підозри, хоча доказів його злочинним дій більш ніж достатньо, а перелік цих дій з кожним днем тільки збільшується», — зауважує Анатолій Гайворонський.

Згідно інформації, що міститься в державних реєстрах, Василь Кузнєцов є одноосібним власником та керівником ФГ «Дар».

 

Василь Кузнєцов ( ВІН ЖЕ КАНДИДАТ В ДЕПУТАТИ ВР ПО НОВОМОСКОВСЬКУ 38 ОКРУГ)

     

 

 

«Протягом 2019 р. Василь Кузнєцов продовжуючи свої злочинні діяння в інтересах народного депутата Вадима Нестеренка по відношенню до майна ФГ «Дар» та його власників, незаконно без правових підстав, користуючись послугами «чорних» реєстраторів та нотаріусів більше десяти разів здійснював переоформлення на себе ФГ «Дар» та майна його власників», — йдеться у повідомленні.

Так, 22 лютого 2019 р. державний реєстратор Сергій Ковальов КП «Центр реєстрації та надання послуг» Нивотрудівської сільської ради зареєстрував Василя Кузнєцова керівником та засновником ФГ «Дар».

                  Зазначені дії були вчинені не дивлячись на існування заборони державним реєстраторам проводити будь-які реєстраційні дії щодо змін до установчих документів, а також будь-які зміни до відомостей про юридичну особу, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо ФГ «Дар», встановлені Ухвалою Індустріального районного суду м. Дніпропетровська від 30.08.2018 р.

За цим фактом, Дмитро Дарадуда  28.02.2019 р. звернувся до ГУ НП у Дніпропетровській області з заявою про вчинення кримінального правопорушення.

Державний реєстратор Андрій Дідов КП «Цифровий документообіг», 11 березня 2019 р. вніс зміни до відомостей про юридичну особу ФГ «Дар», код ЄДРПОУ 20209819, а саме зміна керівника та засновників ФГ «Дар»  знову на Василя Кузнєцова.

Дмитро Дарадуда 12 березня 2019 р. знову звернувся до слідчого управління ГУ НП у Дніпропетровській області з заявою про вчинення кримінального правопорушення.

За словами Анатолія Гайворонського, на цьому справа не закінчилася. За сприяння нотаріуса Ганни Павловської 20.05.2019 р. «злочинне угрупування» Нестеренко-Кузнєцов знову здійснили незаконну перереєстрацію корпоративних прав ФГ «Дар» на себе.

Згідно відповіді Ленінського районного суду м. Дніпропетровська від 21.05.2019 р., рішення, за яким нотаріус Ганна Павловська здійснила незаконну перереєстрацію ФГ «Дар» на Василя Кузнєцова судом взагалі не ухвалювалось та має ознаки підроблення.

 

Отже, жер би та жер!.. І куди ж воно тільки лізе?!.

 

 

 

 

 

 

 

ДЖЕРЕЛО