Підозрюваний у розкраданнях державних коштів Удод більше не в розшуку

Одіозний регіонал та заступник міського голови Кривого Рогу Євген Удод більше не перебуває у розшуку. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на 0564.

Зазначається, що від статусу особи, яка розшукується, суд звільнив Удода пару тижнів тому. 

Як повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, Євген Удод проходив в статусі підозрюваного у кримінальній справі, яка розслідується облпрокуратурою, і значився у розшуку.

 

?????????·???????°?????? ?? ?????·?????°???°???????? ???µ???¶?°???????? ???????????? ???????? ?±???»?????µ ???µ ?? ?????·????????

Однак сторона захисту оскаржила дії прокуратури в суді першої інстанції. Суд першої інстанції підтримав сторону захисту Удода. Після цього прокуратура оскаржила таке судове рішення в Дніпровському апеляційному суді, але Апеляційний суд залишив рішення суду першої інстанції без зміни. Таким чином, незабаром Євген Удод може повернутися у “велику політику”.

Нагадаємо, у свій час суд видав ордер на арешт Євгена Удода та низки інших криворізьких чиновників. Слідству було відомо про розкрадання в особливо великих розмірах з бюджету Кривого Рогу, а також факти про те, що посадові особи міськради погрожували насильницькою розправою незгодним колегам.

Одразу після цього Вілкул-старший звільнив колегу по цеху з посади заступника міського голови.

Генпрокурор країни Юрій Луценко обіцяв, що Удода буде оголошено в міжнародний розшук.

Автор: Іван МУРАХА