«Луценко – як баба базарна». У Києві пройшов суд над Надією Савченко(ВІДЕО)

29 березня, в Апеляційному суді міста Києва відбулось засідання по справі Савченко і Рубана. Суд мав визначити нове місце проведення судових засідань, оскільки всі попередні суддівські колегії відсторонились від ведення процесу.

В коментарі VIDGOLOS Віра Савченко заявила, що після президентських виборів міра запобіжного заходу для Надії має бути змінена.

«Після виборів відбудеться дуже багато чого з багатьма справами. В першу чергу, що повинно відбутись? Конституційний суд повинен привести законодавство України до світових норм, яке не повинно порушувати права людини. Отже міра запобіжного заходу повинна бути змінена. І це не тільки у справі Савченко», – коментує Віра Савченко.

Вона порівняла нинішню владу в Україні з режимом Путіна.

«Ми зараз бачимо один в один. Путін осідлав патріотичну тему, він посіяв серед росіян «патріотизм». Це ж саме робить зараз Петро Порошенко, щоб утриматись», – додала вона.

Суд прийняв рішення, що оскільки інкриміновані злочини були вчинені в різних областях, то суд м. Києва не має права визначити територіальну підсудність і направив її на розгляд Верховного Суду України.

«Ось так вони хочуть справу розглядати. А пам’ятаєте рік назад Луценко з піною кричав, що Рубан і Савченко – терористи, хотіли вбити 400 тисяч киян, розвалити пів Києва. Ось така загроза. Пам’ятаєте, як кричав? Прес-конференції робив. Але що можна сказати про генпрокурора, коли він як баба базарна, як ідіот, якому місце десь на Барабашова, 7, а не генпрокурором. Огидно дивитись», – прокоментувала після судового засідання Надія Савченко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.vidgolos.info/lutsenko-yak-baba-bazarna-u-kyyevi-projshov-sud-nad-nadiyeyu-savchenko/?fbclid=IwAR0MLq_FjTijRgPbXsu8zC3_GwXyHxj82uaarM0e0lXchnxg8UEMAMAd5iE