На кого працює нардеп Нестеренко на БПП чи ОПОЗІЦІЙНИЙ БЛОК

23.12.2018р., саме той день, коли Черкаське та Гвардійське повинні були вирватися з чіпких «обіймів» влади Новомосковщини, та нардепа від БПП Нестеренка.  Отримати свої чесно зароблені кров’ю, здоров’ям, життям наших військовослужбовців кошти та, нарешті, почати вибудовувати своє майбутнє, вирішувати свої проблеми, починати жити по-людськи! Так, вже через тиждень сюди, в Черкаську ОТГ прийшли б біля ДЕСЯТИ МІЛЬОНІВ ГРИВЕНЬ на місяць. І для цього все підготовлено, весь бюджетний процес заточений саме на такий розвиток подій. Натомість, що ми маємо фактично: влада Новомосковскього району зухвало відібрала у містечок Гвардійське та Черкаське Новомосковського р-ну. Останній судовий процес, направлений на зрив наших виборів, закінчився вчора 22 грудня 2018 р. о 22 год. ОППОБЛОК до останньої хвилини розповідав суддям, як вони “дбають” про нас та про наші права. ОППОБЛОК навіть Маміну Л. І. втретє привіз до суду. Ви не повірете, якось знайшли “радетельницу интересов” мешканців військових містечок, більше того вона готова і вночі, жертвуючи своїм здоров’ям, свідчити на їх користь своїх “хазяїв”.

Маміна Л. І

Картинки по запросу фото мамина новомосковск

І так, в Українї є справедливий суд. Суд двічі ОППОБЛОКУ відмовив. Руками партійних бонзів Новомосковщини, руками керівників Новомосковського району, руками таких собі “маміних” нас  залишили в позі “прохача”, який повинен продовжувати плазувати перед районними та іншими можновладцями та випрошувати., нарешті відремонтувати водогон, каналізацію, дорогу та все решта за списком.

 

ОСЬ ЦІ “ЛЮДИ” бонзи Новомосковщини, руками керівників Новомосковського району, ТА ЦІЛИМ НАРДЕПОМ НЕСТЕРЕНКО, БЛОКУВАЛИ СТВОРЕННЯ ЧЕРКАСЬКОЇ ТА ГВАРДІЙСКОЇ ОТГ

Картинки по запросу фото Книжник Наталья Валерьевна новомосковск

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/36571-chto-mozhno-ozhidat-ot-nardepa-nesterenko-v-na-pryamoj-vopros-kto-poneset-otvetstvennost-za-sabotazh-vyborov-v-cherkasskuyu-otg.html

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/36439-dosrochno-prekrashheny-polnomochiya-novomoskovskoj-rajonnoj-izbiratelnoj-komissii.html

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/36416-shho-zaraz-vidbuvayetsya-z-viborami-v-cherkasku-ta-gvardijsku-otg-novomoskovskogo-rajonu.html

 

 

А чому блокував  нардеп??    Бо бюджет цих двох містечок складає 100 міліонів гривень щорічно!! Та ще такі ліси!

 

 

 

З чим ми залишилися в “сухому залишку” : замість десяти мільонів гривень на місяць, ми будемо мати біля ДВОХ НА РІК та гнівно вопрошати в стрічках вайберу та ФБ : “де знову вода (опалення, дорога…. потрібне допишить самі)”

 

А зараз хочемо повернутися до того, чому саме така  назва статті  ” Так на кого працює нардеп Нестеренко на БПП чи “Опозіційний  блок”?

               Почнемо з виборів  міського Голови Новомосковська у 2015 році, де за підсумками волевиявлення громади, переміг Літвіщенко В.І.  Але, одночасно з виборами на міського Голову проходили вибори місцевих депутатів. На той час вже був обраний в народні депутати від Новомосковщини такий собі агрофеодал колишній член та керівник “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ” Нестеренко В. На той час він перефарбувався, та балатувався від презедентської партії БПП-Солідарність. 

Здавалося на яку політичну силу повинен працювати  Нестеренко? НА БПП ЧИ ” ОПОЗІЦІЙНИІ БЛОК?…

              За логікою, звісно ж на презедентську, БПП-Солідарність. Але після виборів депутатів у місцеву раду, вийшло “трошки не так”.  Після підрахунків голосів депутатів від  ” ОПОЗІЦІЙНИІ БЛОКУ” раніше “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ” пройшло 13 чоловік, а від БПП, “аж” 6! Та майже половина депутатів з цих політичних партій виявилися ще й робітниками його фірм.

              Так, після цих  місцевих виборів саме ці депутати з обох партій, почали саботувати роботу міськради. Та почали не з’являтися на сесії де повинен бути оголошенний  міським Головою, обраний громадою міста, Літвіщенко В.І.

У цьому нардепу Нестеренко почав допомагати секретар міської ради Горошко С.Г. 

            Горошко С.Г.,  колишній член “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ” зараз” ОПОЗІЦІЙНИЙ БЛОК”. Горошко С.  колишній голова Новомосковської РДА , також поставлений на цю посаду Нестеренко В.  Був люстрованим.  Та встиг перефарбуватися після “РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ”  і став членом партії БПП-Солідарність. До цього посилав до Києва будучи головою Новомосковської РДА тітушок, на антимайдан від “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ” .

Горошко С.Г.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ?????????????? ???µ?????µ??

Так після саботування Горошком С. та депутатами оголошення результатів виборів міського Голови, місцеві активісти та сам обраний міським Головою ЛітвіщенкоВ.І почали звертатися до суду. 

І ось тоді, було підтверджено висновки активістів та мешканців міста, хто саме саботує та блокує оголошення результатів місцевих виборів, та оприлюднення міським головою Літвіщенко В.І.

Коли на судові засідання почав з’являтися та представляти інтереси секретаря міськради Горошко С.Г. юрист та робітник підприємств нардепа Нестеренка, такий собі Сіроводченко Андрій Васильйович.

2016 РІК

«Что ни делает дурак, все он сделает не так!» Маршак С.Я.

 

Де цей же позов ним і був програний!

 

 

 

              Потім вже депутат міськради Нечта Н. подала позов на міську раду та на секретаря міськради Горошко С. про визнання протиправними та скасування рішень суб’єкта владних повноважень та встановлення відсутності компетенції(повноважень) суб’єкта владних повноважень. Та прийнатих рішень на першій сесії міської ради  яка відбулася в 2015 році після місцевих воборів.

І тут “раптово” з’являється представник третьої особи, члена виконкому Новомосковська ,Бобика Владимира Ярославовича, працівника  ПАТ «Новомосковське РВП Агротехсервіс» «Голова Правління». Це підприємство належить  нардепу Нестеренко В. Г.,

 Сіроводченко Андрій Васильйович.

2017 РІК

Бобик Владимир Ярославович

 

https://gorozhanin.dp.ua/novosti/35486-v-novomoskovske-prodolzhaetsya-sudebnyj-protsess-o-ne-pravomochnoj-1-oj-sessii-gorsoveta-i-prinyatyh-na-nej-reshenij-video.html

https://dnipro.depo.ua/rus/dnipro/2018/u-novomoskovsku-perenesli-sudove-zasidannya-schodo-skasuvannya-pershoyi-sesiyi-miskradi-20180221730906

                Також, мабуть всі городяни знають що у 2010 році, з’явилася  заказна справа розпочата ще Губернатором Дніпропетровщини “Регіоналом” Вілкулом О. проти міського голови Літвіщенка В.І, за те, що той відмовив йому в пропозиції вступити до “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ”. А це був рік чергових виборів на міських Голів. За відмову і щоб Літвіщенко не зміг балотуватися в мери міста, Літвіщенка було зачинено до СІЗО Дніпропетровська. Вибори пройшли, у Новомосковьку став новий, слухняний мер Мороз С. Згодом сама ж областна прокуратура Дніпра у 2013 році, закрила справу за відсутністтю складу злочину!!! АЛЕ ВИБОРИ ПРОЙШЛИ!

              І тут на порозі 2015 рік, рік місцевих виборів. Літвіщенко В.І. знову балотується на міського Голову. Та як виявилося не все так просто. Бо у 2014 році відбулися вибори у Верховну Раду України. Від Новомосковщини в нардепи був назначений судом колишній однопартієць по “ПАРТІЇ РЕГІОНІВ” та бізнес -партнер губернатора Дніпропетровщини Вілкула О., агрофеодал Нестеренко.

            Знаючи  що на міського голову буде балотуватись Літвіщенко В.І. та про його недомовність до оборуток, Нестеренко за допомогою тієї ж областної прокуратури Дніпра,  та по заяві колишнього санітарного лікаря Новомосковська, на якого у облпрукуратури лежать неймовірно велика кількість кримінальних справ Сергієнка А. Відкривають знову кримінальну справу проти обраного Літвіщенка В.І.

ВИ СПИТАЄТЕ, НУ ДО ЧОГО ВСЕ ЦЕ?

Все дуже просто. Адвокатом у Сергієнка А. з’являється хто б ви думали??? Все той же робітник Нестеренка, юрист-адвокат  Сіроводченко Андрій Васильйович.

2018 РІК

 

 

 

Тільки з цьго процесу над Літвіщенко можна зробити висновок хто замовник!!! 

 

 

 

                Але і це ще не все. Багато Новомосковців знають про плани агрофеодала Нестеренко, створити на Новомосковщині таку собі панщину у вигляді величезної ОТГ з центром у Новомосковську.  Майже два роки,  піддані  Нестеренка, працівники Новомосковського виконкому, колесили Новомосковський район щоб об’єднати у вотчину ІМЕНІ  Нестеренка,в одну найбільшу в Україні ОТГ  из 62 сіл Новомосковська. І все б нічого, поки люди не надивилися правління його ставлеників у Новомосковську та побачили весь безлад який коїться у місті, почали відмовлятися від такої собі феодальщини Нестеренка. Почалося все з Піщанської ОТГ, де було також і блокування по створенню Піщанської виборчої комісії, зупинка постачання води у Піщанку,Орлівщину,Меліоративне,Знаменівку. Судові засідання по відміні створення Піщанської ОТГ. Засідання йго ручної виборчої комісії на його підприємстві у с. Знаменівка. І Т.Д.

               І тут прийшов час, коли громада містечок Черкаський та Гвардійський вирішили об’єднатися в ОТГ, також без участі нардепа. І почалися відключення постачання води, блокування роботи теріторіальнї виборчої комісії, яка була створена з його людей. Зникнення документів та печаток комісії. Зникнення самої комісії. Та на сам кінець дійшло і до судових позовів. Позови були подані від “ОПОЗІЦІЙНОГО БЛОКУ” для блокування створення Черккаської ОТГ.  

І ось призначене судове засідання у Дніпропетровському Апеляційному суді.

І ДИВО!!

На стороні позивача “ОПОЗІЦІЙНОГО БЛОКУ”  з’являэться хто б ви думали??

ВІРНО! Все той же юрист-адвокат РОБІТНИК  агрофірми Нестеренко В.,  Сіроводченко Андрій Васильйович. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗБІГ??

НЕ ДУМАЄМО!!!

 

І ЩЕ КОМУСЬ  ПОТРІБНО ДОВОДИТИ ХТО ТВОРИТЬ ВЕСЬ ЦЕЙ БЕЗЛАД НА НОВОМОCКОВЩИНІ? 

 

Все це шановні, ланки одного ланцюга під назвою ланцюг нардепа Нестеренка!

Не вже ми шановна громада заслуговуємо на такий ланцюг? Не вже не пора нам цей ланцюг скидати? Та терпіти цей безлад який приніс на Новомосковщину цей горедепутат! 

Вирішувати Вам!