Прошла пресс-конференция о саботаже с выборами в Черкасской ОТГ Новомосковского ра-на

Кажете оновлена ЦВК? НІ НЕ ЧУЛИ!   А можете уявити  що буде коїтися на Презедентських та на парламентських виборах!!Як що на такому рівні  оновлена ЦВК взагалі бездіє. Про які чесні вибори взагалі може йти мова!

      Засідання Новомосковської районної виборчої комісії 22 листопада знов НЕ відбулося. НЕ було кворуму. Представники партій :ОППОБЛОК, БЮТ, БПП, “Українські перспективи”, “Нова політика”, “Нова демократія” (хтось чув про три останні? а вони вирішують нашу з вами долю) НЕ з”явились на засідання. Я даже предположить не могла, что люди могут опуститься до того, что специально выедут из дома, выключат телефоны, не будут брать трубку. Частина з них захворіли, захворіли батьки, діти, сусіди та собаки з кішками…Голова комісії Маміна Л. І. зробила анонс порядку денного. Тут же захворіла та поїхала на таксі до лікарні на крапельницю.

За кого гинуть наші хлоці?

Пресса усиленно молчит – это минус.

Внимание на 5 минуте видео. Новомосковская районная избирательная комиссия после того, как не была создана территориальная избирательная комиссия, должна была отправить соответствующее постановление в ЦВК, чтобы получить от них разъяснения. Но наблюдатели, которые работают непосредственно в ЦВК отмечают, что такого обращения не поступало. Мамина этот момент никак не прокомментировала.

 

 

ЗАРАДА по полной программе!

 

 

Глава районной избирательной комиссии  Маміна Л. І.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ???»???±?°?µ??????, ???°?????? ???µ?»?° ?????????????? ???»?°??????

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ???°?????? ???µ?»?° ?????????????? ???»?°??????

 

https://youtu.be/38oG3XXXg1g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гвардійська селищна рада(неофіційна спільнота)