НА 38-МУ ОКРУЗІ НОВОМОСКОВЩИНИ, ПОЧАВСЯ ПЕРЕДВИБОРЧИЙ ПІАР НЕСТЕРЕНКА В.

У Магдалинівці реконструюють школу. Спитаєте, чим це цікаво жителямНовомосковська? Пояснимо. 
Магдалинівка територіально входить до одномандатного виборчого округу №38 (м.Новомосковськ, Новомосковський, Магдалинівський і Юр’ївський райони), на якому у 2014 році ми обрали народним депутатом Вадима Нестеренка.
          Як повідомили в обласній державній адміністрації, у Магдалинівці триває реконструкція опорної школи.
«За програмою Президента України Петра Порошенка реконструюємо на Дніпропетровщині школи. Загалом за три роки оновили 70 навчальних закладів», – розповів голова ОДА Валентин Резніченко.
По-іншому коментують ремонт школи в оточенні народного депутата Вадима Нестеренка. Після довгої відсутності на роботі у Верховній Раді він раптом з’явився у Магдалинівці, попозував перед привезеними газетярами і телевізійниками, після чого «Полезная газета» написала (авторська стилістика збережена):
«Привлечение средств, для капитального ремонта школ не простое занятие – раньше этим никто не занимался или просто не хотели… Вадим Григорович как никто другой лично изучил и знает все проблемные школы… Благодаря усилиям народного депутата Вадима Нестеренко, были найдены денежные средства и выделены на капитальную реконструкцию школы в поселке Магдалиновка. На этом Вадим Нестеренко не останавливается…»
Складається враження, що це Вадим Нес­теренко, а не обласна влада, займається ремонтом шкіл по області. Всі «нє хотєлі», а він – захотів і зробив! І навіть «знайшов» для цього гроші.
Ось тільки варто додати, що гроші ніхто не шукав, це кошти обласного бюджету, а тендер ще весною провів департамент капітального будівництва облдержадміністрації.
Скажете, нісенітниці якісь пише «Полезная газета»? Не зовсім. Розгадка нестиковок проста – восени 2019 року пройдуть вибори до Верховної Ради України. Відчуваючи, що не надто переймався усі ці роки проблемами країни і свого округу, Вадим Григорович вирішив, очевидно, завчасно розпочати піар-компанію.
Тим більше, що у Магдалинівці йому приготували для цього прекрасний майданчик. Приготував не хто інший, як фірма, що займається ремонтом школи.
Здогадайтесь з першого разу, що це за фірма. Правильно, славнозвісний «Стройінвест», той, що виграє тендери з усіх дороговартісних ремонтів у Новомосковську і околицях. «Стройінвест» зараз у Магдалинівці, бо сума ремонту школи теж доволі непогана – понад 47 мільйонів!

 

 

Островский Денис директор «Стройінвест»

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???????????????????? ???µ?????? ????????????????????????

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????? ???????????????????? ???µ?????? ????????????????????????

 

?¤?????? ???????????????????????????° ?????°?????°.

Губернатор жодним словом не згадує про Вадима Нестеренка у зв’язку з магдалинівською школою. Забув?

Та ні, мабуть, якби той хоч якимось чином був причетний до ремонтів, то, безумовно, згадав би, і не раз, бо Нестеренко й досі числиться його радником.

 

Тож голий піар на голому місці? Але як у кінокомедії: бац-бац – і мимо…