У Новомосковську сесії проходять під грифом “ЦІЛКОМ ТАЄМНО”, та чи проходять взагалі

Ні розпоряджень про скликання сесій, ні інформування громадськості чи офіційних ЗМІ про їх проведення- так по партизанські провели ще одну сесію депутати у Новомосковську.  Про те, що квітнева сесія відбулася, населення могло дізнатися лише через тиждень, та й то  якщо хтось випадково зайшов на сайт міської ради у розділ “рішення”. Так із запізненням за часів СРСР оголошували факт смерті чергового вождя, аби не виникло бува народних заворушень.

Щоб проводити сесії без попереднього оголошення дати, місця проведення, порядку денного- такого ще у Новомосковську ніколи в житті не було!

Більш того, і досі про сесію не повідомили навіть вірні глашатаї влади- контрольовані нею інтернет-ресурси та газети “полезная газета” “ТРК Самарь” “Твій рідний край”.

Що ж приховують від людей???

Ми спробували в цьому розібратися і виявили цікаву картину. На сайті міської ради заявлено, що депутати начебто прийняли 39 рішеннь. Але аналіз персонального голосування кожного з депутатів засвідчив, що вони проголосували лише за 7 з них.

Напрошується питання: А взагалі сесія була? Чи може депутатів просто обдзвонили і щоб не відривати від предсвяткового клопоту, сказали зайти у виконком розписатися?

Не виключено, що ще й суму назвали, скільки це коштує.

Звичайно, що на сесію привезли тільки депутатів так званої “більшості”.

Знайди серед них свого депутата- підпільника,  за якого проголосував:

-Михайло Барсук

-Олександр Бочкар

-Дмитро Васильєв

-Юрій Вишневський

-Олександр Гаркавенко

-Тетяна Дакова

-Василь Жовненко

-Віктор Заблуда

-Сергій Земляний

-Станіслав Кістриця

-Галина Козаченко

-Світлана Коротич

-Валентина Корчевська

-Володимир Кузнєцов

-Роман Лєбєдев

-Леонід Матвієнко

-Костянтин Морозов

-Зоя Петрусенко

-Сергій Поздняков

-Павло Сидорчук

-Володимир Фінько

-Олексій Фрейдін

-Лариса Шаповалова.