Брехливий “Рідний Край” нардепа Нестеренка В., не заслуговує називатися газетою.

Ми знаємо, чого варта “соціологія від Нестеренка” тепер, коли відомі результати виборів, де до 90% голосів отримав Дмитро Лисичкин.

ВИБОРИ ДО ПІЩАНСЬКОЇ ОТГ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ПОПЕРЕДНІ ДАНІ:
ВО “Батьківщина” – 16 депутатів;
Самовисуванці – 4 депутати;
БПП – 2 депутати;
РПЛ – 1 депутат;
“Укроп” – 1 депутат;
Опозиційний блок – 1 депутат.
На 15 окрузі рівну кількість голосів набрали представник ВО “Батьківщина” та самовисуванець.
Це все, що треба знати про рейтинг та довіру людей до БПП – провладну партію Петра Порошенка та, до Опозиційного блоку які підконтрольні народному депутату Нестеренко В.Г. на 38 округі))))) Тепер настав “Час єднатись раді нашого рідного міста Новомосковськ та Новосковщини в цілом без Нестеренко та його підлобузників” !!!!

  

Брехня і підкуп. Зараз вже можна казати, що «Команда Розвитку та реформ» програла вибори в Піщанську ОТГ. Програла цукру, гречкі і дрібним грошовим подачкам.
Особливу справу зробила брехня. Відносно мене її розповсюджували колишній голова сільради Мазниця М.П. та діючий депутат Радкевич А.Й., який балотувався по моєму округу. Шкода, що наші люди готові вірити в будь-шо, якщо це впевнено доводиться «тими, кого ми знаємо».

У своїй кампанії я робив наголос на вирішення сміттєвої проблеми – будівництво сміттєсортувальної лінії та безкоштовний вивіз сміття для населення, ліквідація сміттєзвалищ. Все це в розповідях вказаних персонажів перетворилась на «Горобець хоче побудувати сміттєспалювальний завод на ваших пасовищах!». «Кістьми ляжемо – не дамо!». Ви уявіть собі – на пасовищах, бо начебто немає іншого місця! «Сміттєспалювальний» завод побудує той самий Горобець, який вже 5 років бореться проти кожного підпалу, гасить пожежі в громаді і навколишніх лісах, та закликає, щоб люди не палили листя та сміття на подвір’ях! Чим нахабніше брехня, тим легше в неї повірити? Ну що ж, ви свого досягли. Ми програли бій, але не програли війну.

Незважаючи на численні порушення на виборах, ми не будемо оскаржувати їх результати та блокувати створення сільської ради заради всіх мешканців, хоча всі підстави для цього є. Але кримінальні справи за ці порушення будуть доведені до логічного завершення – хтось мусить понести за це відповідальність!

Є і позитивні моменти – кандидати від Нестеренка не отримали більшість в майбутній сільраді. Тому питання примусового об’єднання з Новомосковськом та подальший дерибан земель на користь агроолігарха пропало з порядку денного, щонайменьше до того часу, поки Нестеренко не купить самих жадібних та боягузливих…

Що ми робитиме далі? Займатися своїм бізнесом, заробляти гроші для своїх родин. Допомагати один одному та всім, хто в нас повірив. Нам є чим зайнятися. Громаду чекає щонайменше півтора роки занепаду – треба дякувати тим, хто продав наше майбутнє за 20 кілограм цукру. Ми будемо співпрацювати з іншими ОТГ та сільрадами, яким потрібен наш досвід та наші ідеї.

Але ми не зупинимось в громадській діяльності і сформуємо потужну опозицію. Нас чекають веселі 1,5 роки під керівництвом майбутнього 23-річного поліцейського, якому планує розкривати рота колишній голова.

Вся діяльність сільради Піщанської ОТГ буде вивчатися під мікроскопом. Всі хороші та погані справи будуть оприлюднюватися. Всі витрати та рішення досліджуватися на предмет законності та відповідності інтересам громади. Наслідком цього буде або довіра виборців на наступний термін, або в’язниця. І хоча в сучасній правовій системі це маловірогідно, все може швидко змінитись. Такий зараз час…

Працівники дитсадочков, директора і працівники шкіл, водії швидкої допомоги, фермера, господарі магазинів та наливайок, і всі інші, хто замість медалі за свої досягнення отримав депутатський мандат – ви навіть не уявляєте з чим прийдеться зіткнутися. Якій рівень досвіду, відповідальності та юридичної грамотності вимагає керування такою адміністративною одиницею. Пам’ятайте – ми поруч і ми спостерігаємо за вами!

Фото Вячеслава Горобца.

 

Вячеслав Горобец