Попри рішення суду, Новомосковські депутати знову норовлять провести сесію на хлібозаводі №11

Це нечувано, але на засіданнях депутатських комісій минулого тижня депутати, уже навіть не маскуючись, вирішували, кого зі своїх колег залучати на сесію, а кого ігнорувати.

Звичайно ж, проігнорують і право кожного жителя Новомосковська бути присутнім на сесії, бо проведуть її, як завжди, таємно,та навідь у вихідний день щоб ніхто не заважав, не інформуючи нікого “зайвого” про місце і час її проведення.

За відпрацьованним за два роки сценарієм, і цього разу спочатку було напівпідпільне розпорядження в.о. міського голови про призначення сесії на 19 лютого в будівлі міської ради по Гетьманський, 14. В порядку денному значилося питання приведення до присяги обраного ще у 2015 році міського голови ( так від них вимагає рішення суду) i пункт “Різне”.

Але потім депутати від Опозиційного блоку і їхні партнери по негласній коаліції з БПП,”Відродження”, “партія Зелених”, роспереживавшись, що в будівлі міськради їх неодмінно поб’ють (ХТО?!), підписали звернення до Сергія Горошка, щоб той переніс місце проведення сесії в бібліотеку.

Чим їм бібліотека видається безпечнішою, хто-зна. Але й у храм науки і духовності вони, як і багато разів раніше, не прийшли, і не збиралися приходити, бо лише пускають дим в очі.

Наші обранці, як ляльки- маріонетки, чекають, поки їх смикне за мотузочки режисер місцевої політичної клоунади, і тоновані мікроавтобуси завезуть їх на хлібозавод.

Депутати знову зібралися на сесію на хлібозаводі-  потайки від людей. Поділили бюджет і розбіглися.    

Висвітлювати хід сесій у Новомосковську довіряють лише ЗМІ, які підконтрольні владі- телеканалу “самарь” і інтернет-виданню “полезная газета”, з наступним розповсюядженням потрібної інформації через численні інтернет-ресурси на кшталт “новомосковской жизни” і купи анонімних- “Степан Степанов”, “Максим Максимов” “Степан Галябарда”

«Илья Новиков”, і решти “авторитетних” блогів, автори яких ховаються під вигаданими іменами. Ховаються, бо у всіх стирчать одні й ті самі “опозиційного-аграрні” вуха.

Картинки по запросу фото депутаты кукловоды

Якщо вірити повідомленням владних ЗМІ, сесії на хлібозаводі під пильним оком народного депутата проходять організовано. Та й хто б сумнівався!

Це ж підтверджують і покази в суді посадовців- корупціонерів: депутати голосують швиденько, усі питання купою, не вникаючи в їх суть, щоб так само швидко й непомітно для людей по розбігатися як миші, що вилазили вночі погризти хазяйский сир.

Такими нехитрими маніпуляціями вони “відшивають” пересічних городян від контролю за своїми діями.

Як ми вже повідомляли, Новомосковський міськрайонний суд у січні цього року виніс рішення щодо визнання неправомірними І такими, що суперечать законодавчим нормам, проведення сесій поза межами сесійної  зали міської ради. Але посадовці виконкому й досі пручаються І продовжують пиляти гілку, на якій сидять: зазначене рішення суду оспорюють в апеляційній інстанції, доводячи, що можуть збиратися там, де їм заманеться.

Зауважимо, що цього разу до бібліотеки на “липову” сесію прибуло вкрай мало депутатів. Не прийшли навіть ті, хто ходив завжди- представники Радикальної партії, партії “УКРОП”. ЧОМУ?  Це питання ми поставили керівникові місцевого осередку РПЛ Олександру Величку. Ось що він відповів:

” Ми вважаємо, що є рішення суду, і його треба виконувати. А ганятися за депутатами Опозиційного блоку і їх партнерами по коаліції по бібліотеках, щоб, можливо, якщо нам пощастить, потрапити на сесію,- вважаю для себе приниженням. Причому вони своїми діями принижують і депутатів, які не пішли на поводу у тих, хто лобіює інтереси сильних світу цього, і населення Новомосковська, яке нам довірили представляти їхні інтереси у міській раді. Про час проведення зборищ на хлібозаводі мені навіть ніхто не повідомляє. Цього разу сесію взагалі скликали з порушенням регламенту, де зазначено, що розпорядження міського голови про скликання сесії повинно публікуватися в засобах масової інформації. При цьому розпорядження розмістили тільки на сайті міської ради, який немає і не може мати статусу ЗМІ. Крім того, доступу до Інтернету немає у більшої частини жителів Новомосковська, тоб-то порушуються їхні права на отримання суспільно важливої інформації. Тож через недотримання регламенту всі рішення, прийняті на сесії, матимуть сумнівну чинність. До речі, в регламенті міської ради також записано, що сесії мають бути відкритими і гласними, а у громадян і представників ЗМІ є право вільно їх відвідувати. Але охорона хлібозаводу викидає за прохідну навіть “неправильних”(на їх думку)депутатів, не кажучи вже про решту городян. Ось така у нас процвітає демократія по новомосковськи…”

 

Опозиційний блок:

— Фрейдін О.В.- перший кандидат у списку партії.

— Александрович А.В.

— Барсук М.О.

— Бочкарь О.М.

— Васильєв Д.О.

— Жовненко В.І.

— Козаченко Г.С.

— Корчевська В.В.

— Морозов К.М.

— Петрусенко З.О.

— Поздняков С.М.

—  Финько В. М.

—  Шаповалова Л.Г. 

Партія «Відродження»

— Дакова Т.Д.- перший кандидат у списку партії

— Заблуда В.М.

— Коротич С.Є.

— Кузнецов В.Л.

 Б П П:

— Горошко С.Г.- секретар міської ради, перший кандидат у списку партії

— Вишневський Ю.В.

— Гаркавенко О.І.

-Земляний С.В.

-Сидорчук П.М.

Партія Зелених:

-Лєбєдєв Р.Г.-перший кандидат у списку партії

-Карачевцев Ю.В.

-Матвієнко Л.І.

-Кістриця  С. С.

Нагадаємо, наразі у Новомосковському міськрайонному суді триває розгляд справи за позовом депутата Надії Нечти стосовно визнання  неправомірною найпершої сесії депутатів 7 скликання, на якій були оголошені підсумки місцевих виборів 2015 року і призначені члени виконкому та заступники міського голови.

 

 

Шановні читачі! Не забудьте 21 березня привітати свого депутата зі святом, у цей день відзначається день лялькаря. Більшість наших депутатів- маріонеток повинні святкувати його разом зі своїми ляльководами!

Картинки по запросу фото депутаты кукловоды