Новомосковська поліція чомусь дісталася аж до Сінельниковських фермерів

Ну ось шановна  громадо Новомосковська, на наш погляд і ми дочекалися, коли заступник начальника відділу поліці Новомосковська   Книш В.О., покаже своє справжнє обличчя!  Але ” скільки вовка не корми-все одно в ліс втече”. Так, в Синельниківському районі Дніпропетровської області останнім часом здійснено неодноразові розбійні напади на фермерські господарства та інші протиправні дії стосовно аграріїв. На цьому тлі викликають цілковите обурення факти неправомірної поведінки працівників правоохоронних органів.

           Так,10 січня 2018 року, близько 14:00 на територію селянського фермерського господарства «Людмила» (с. Дерезувате, вул. Чкалова 51А) на цивільному авто Daewoo, державний номер АЕ8592ВК, прибули три особи в цивільному одязі. Представилися працівниками Новомосковського відділу поліції ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області (майор поліції Новохатній Андрій Миколайович, старший лейтенант поліції Єрмоленко Віталій Сергійович, лейтенант поліції Кірюшин А.І.).

               Викликали голову господарства – мого батька, Чабаненка Миколу Миколайовича. Зажадали надання статутних документів та документів про право власності та користування земельними ділянками. На питання про причини такої вимоги та причини здійснення працівниками поліції Новомосковська своїх повноважень на території Синельниківського району зазначили, що мають команду керівництва, а саме від заступника начальника відділу поліці Новомосковського відділу поліції  Книша В’ячеслава Олександровича. Додали також, що нібито вчинено правопорушення щодо пошкодження лісового фонду на території Новомосковського району.

Крім того, стало відомо, що Книш В.О. вимагав від зазначених працівників, аби ті всіх затримали і доставили до нього. 

Нагадаємо читачам про Книш В.О. http://nasamari.dp.ua/novosti/16877-dezhavyu-ili-kak-gluxoverya-peretraxival-policiyu-v-novomoskovske-foto-video.html

   http://«Честный полицейский» Александр Кныш с вилкуловским «титушководом» Дмитрием Москальцом          

         

 

            Через деякий час до території фермерського господарства на нібито патрульному авто Mitsubishi Pajero прибули дві особи в однострої поліцейських. Однак представитися та повідомити мету візиту відмовилися, пославшись на статтю 63 Конституції України (право не давати показання або пояснення щодо себе), порушивши при цьому вимогу Закону «Про Національну поліцію» (звертаючись до особи, або у разі звернення особи до поліцейського, поліцейський зобов’язаний назвати своє прізвище, посаду, спеціальне звання та пред’явити на її вимогу службове посвідчення, надавши можливість ознайомитися з викладеною в ньому інформацією, не випускаючи його з рук). Присутність цих осіб створювала гнітючу та тривожну атмосферу, а їх поведінка і «тлумачення законодавства» можна розцінити або як суцільну непрофесійність, або як відверте глузування та глум над законом і людьми.

Закликаю громаду бути пильними та обачними, а всіх небайдужих – прошу сприяти поширенню інформації про протиправні дії працівників правоохоронних органів та спонуканню керівництва правоохоронних органів до відповідної реакції.