Круговорот беззаконня у Новомосковську

На завтрашній сесії 24.11.2017р., (якщо вона відбудеться) депутати виправлятимуть помилку допущено ними ж у березні цього року. Нагадаємо, на черговій «хлібозаводській» сесії вони ухвалили не зовсім зрозуміле(а можливо ы не законне) рішення, стосовно ремонту площі Героїв. За одними документами, права замовника робіт передали обласному Департаменту житлово-комунального господарства, за іншими- управлінню капітального будівництва облдержадміністрації.

http://www.novomoskovsk-rada.gov.ua/document/pro-vnesennya-zmin-do-rozporyadzhennya-vid-13112017-r-no-205-r-pro-sklykannya-chergovoyi

Ось витяг з відповіді першого заступника новомосковського міського голови Юрія Карачевцева на запит(вих.М-1290\І):” Рішенням сесії Новомосковської міської ради від 16.03.2017 року  №336 права замовника для здійснення реконструкції площі Героїв у Новомосковську передано до управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації.”

Проте, відомо, що рішенням сесії Дніпропетровської обласної ради від 14.07.2017 року №189-9\7 головним розпорядником бюджетної програми і відповідальним виконавцем здійснення реконструкції площі Героїв у Новомосковську визначено зовсім іншу структуру- Департамент житлово-комунального господарства та будівництва ОДА.

Саме цей департамент згодом провів тендер, визначив його переможця. І саме після цього переможець тендеру -сумнозвісна фірма “СтройІнвест” попиляла всі дерева на площі.

 

 

А виявляється, що департамент навіть не мав права проводити тендер, бо не йому це право делегували! І що цікаво, казначейство на це тихо закрило очі…

Тепер, коли екологи і представники громадськості подали до суду, довелося дістати з шухляди документи і почати перечитувати.

 Мабуть, і самі дивуються- хто це писав?

Але так похапцем хочуть виправити свої помилки, що платять нові: у проекті рішення, оприлюдненому  на сайті міської ради, знову неправильно вказується назва Департаменту ОДА, якому передаються права замовника.

Шановні працівники виконкому, шановні в.о. і заступники, дорогі наші (дорогі в прямому і переносному сенсі) депутати! Одні з вас пишуть нас нісенітниці, інші слухняно піднімають руки, нівчому не розібравшись. Може досить виставляти на посміх себе і усіх Новомосковців?

 Знайдіть у своїх рядах когось, хто гарно вчився в школі, хто може не лише швидко рахувати купюри -нехай нарешті правильно оформить документи. Або спитайте у людей, і вам підкажуть.

Не ховайтеся від нас. Ми щиро хочемо, щоб ви були грамотними успішними. Тоді й місту успіх буде гарантований.

 

P\S Шановні мешканці міста, якщо ВАМ захочеться запитати у депутатів про наболіле, то є хоч не великий шанс це зробити в міській бібліотеці вул. Паланочна, 17б.    О  10.00. 

Ну це взагалі якщо вам ще щось цікавит у нашому місті!