Стойкий «регионал» Любомир Лоневский или история «Телепузика»

коррупционеров самые изворотливые, безусловно – львовские. Они удивительно быстро умеют перекрашиваться и успешно воруют при любой власти. Сегодня мы расскажем об одном из них – Любомире Николаевиче Лоневском, доверенном лице депутата Виталия Хомутынника, по кличке «Телепузик».

 

Любомира Николаевича львовяне зовут не только «Телепузиком», но и «Туркой», по причине его происхождения из Турковского района. В этом же, кстати, районе Лоневский баллотировался в Львовский облсовет от «Партии регионов». В период власти Януковича Лоневский слыл убежденным «регионалом», что не мешало до этого, после первого Майдана называть себя украинским националистом. Впрочем и сейчас, несмотря на то, что Лоневский трудился на руководящих должностях в ГНАУ Львовской области, он благополучно избегнул люстрации и работает начальником налоговой милиции Львовской области. Надо полагать, люстрации удалось избежать через АТО. А как же. Сейчас это модно. Лоневский мало известен широкой публике за пределами Львовской области, однако даже в Киеве специальные люди прекрасно знают, что именно «Телепузик» является представителем на Львовщине депутата Виталия Хомутынника, хозяина всех украинских «конвертов», «обналов», а также широких контрабандных троп.В принципе, такие отношения не удивительно, оба в прошлом — “регионалы”. А “регионалов” бывших не бывает. Только мертвые и перекрасившиеся.

 

Земляки не любят Любомира Николаевича. Вот лишь некоторые отзывы о нем, найденные в сети.

 

Такі люди як Качмарський(Городок), Михальчук(Львів), Шевчук(Червоноград), Лоневський(Дрогобич) та Шийович(Стрий) взагалі мали бути звільнені, ще в часи початку реорганізації. Оборотні в пагонах та сірі кардинали місцевих рівнів обслуговування Львівської області.

 

Лоневський Любчик земляк з м.Турки ЗАПРОДАНЕЦЬ від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ який проходив по 56 окрузі від партії регіонів а іменно в м. Турка Львівської області. З Славком Шийовічом місцеві ОЛІГАРХИ . Свої угіддя, Готелі, Бари, Ресторани. Та весь Турківський округ з пелорам мусить платити за спокійне життя, щоб з Львова не приїжджали.

 

Оборотні в пагонах Пришляк, Петухов, Цуняк, Михальчук, Качмарський,Лоневський та Шевчук вже скинулись баблом та проплатили нову владу. Деда зняли а Пришляк на лікарняному в Києві з грошима пороги оббиває! яка люстрація.

 

«В дрогобичі та дрогобицькому районі працюють собачі злодіївже давно,за інформацією всі викраденісобаки вивозяться в Турківський район,є в нас такий чорт в податковій поліції Лоневський Любомир,от і кажуть люди поінформовані,щ о кращих собак везуть в Турку,звідки він сам родом.Особисто в мене викрадено вже 2 собаки,одну знайшли через рік в Дублянах,а другу бачили на полюванні вТурківському районі.Тому раджу братам з Трускавця піти по цьому сліду.»

 

Пекарчук на чемоданах Пришляк та Магдяк на старті рапорта написали а, ще керують. Пришляк зібрав нараду та наголосив, що як пошвидше потрібно позакривати непотрібні кримінальні справи. Хоче хабарник ще й гроші зробити, практично по всіх справах викликали фігурантів та пропонували за невелику винагороду позакривати їх. Так в Дрогобицькому районі Лоневський засилає своїх гопників , які запрошують до керівництва а саме до Лоневського та Шийовича для вирішення питання поки ще можна. Гнати з органів провокаторів та хабарників.

 

 

 

В Львівській області в м.Дрогобичі та Червонограді без змін вже 10 років. В Дрогобичі Лоневький міняє Шийовича а Шийович Лоневського. В Червонограді Шевчук або начальник або перший заступник. Сценарій як в Росії Путін з Медвєдєвим, та корупція на місцевому рівні також не міняється все вїхніх руках та вони тим гордяться і кажуть чи буде знову Партія Регіонів чи Помаранчеві чи навіть Правий сектор вони будуть при кожній владі бо гроші потрібні кожному генералу який би не прийшов на начальника податкової міліції Львівської області. ЗВЕРНЕННЯ ДО ТЕПЕРІШНЬОЇ ВЛАДИ ЛЮСТРАЦІЦЯ БУДЕ ЧИ ПІДПРИЄМСТВА ПЕРЕРЕЄСТРОВУВАТИ В ІНШУ ОБЛАСТЬ бо неможливо працювати під таким тиском. Слава Україні!!!

 

Качмарський Володя та Лоневський Любомир ГОРІЛЧАНІ магнати кришуютьвесь весь регіон фальсифікату, а Податківці ходять кругами та з такими героями нічого виявити не можуть.

 

Вова та Сергій (лисі) від Лоневського їздять по Червонограді та шахти під нього нагинають.

 

Пока ваш лизав зад Львівським то Львівські лизали Донецьким та лише в Дрогобицькому районі начальник Лоневський Л.М. автопарк заробив на 150 тис. доларів БМВ 7 за 70 тис.дол. Тойота 45 тис. дол. та Хонда 35 тис. дол. Заступник Шийович Я.Л. Ауді 50 тис.дол. Начальник відділу Мерседес С класу за 40.тис.доларів. ДРОГОБИЦЬКИЙ БОМОНТ, А що казати про ЛЬвівських босів то я уявити собі не можу, на літаках літають. ЛЮСТРАЦІЯ ПОТРІБНО НЕГАЙНО.

 

Кстати об автомобилях. Автор этого поста видимо не в курсе, что автопарк семьи Лоневских неплохо обновился уже после Революции Достоинства. Он пополнился  Тойотой Лендкрузер – 200. Супруга Лоневского, стараясь не отставать от своей подруги, жены скандального прокурора Приза, за машинкой ухаживает как за маленьким ребенком. Чуть не каждый месяц возит малыша на фирменное СТО Тойоты. Впрочем, почему бы и не возить, если все обслуживание машины оплачивает … сам руководитель местного СТО Тойоты, некто Волков Павел Витальевич. С чего бы вдруг такая благотворительность? Может быть, за какие-то услуги супруга? Или же это просто семейный бизнес Лоневских? Так же как, например, грузовые перевозки контрабанды в Польшу и обратно?

 

 

 

Источник : ord-ua.com