За вказівкою Хорошковського «Беркут» не пустив Тягнибока на ток-шоу до Кисельова – через істерику Симоненка і Азарова(ВІДЕО)

Спецпідрозділ «Беркут» заблокував вхід лідерові ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку на телеканал «Інтер» – з метою недопущення його до участі в теледебатах.
Про це повідомляє пресс-служба партії. О 21:00 на телеканалі “Інтер” мали відбутися дебати лідерів провідних політичних сил.
“Втім, коли свободівці прибули на студію Довженка, де мала відбуватися телепрограма, міліція заблокувала вхід Тягнибоку та прихильникам “Свободи” до студії”, – повідомляє прес-служба.

В свою чергу заступник глави партії “Свобода” Андрій Мохник повідомив, що партійці під студією знаходяться “в облозі, три чи чотири автобуси “Беркуту”, автозак, закрили двері, закрили ворота”.

До заблокованих силовиками людей підійшов один із керівників охорони прем’єра М. Азарова і заявив, що “Тягнибока ми не пускаємо, бо на території студії перебуває Прем’єр-міністр”. Також до свободівців підійшов невідомий і російською мовою “пояснив”, що їх не пропускають, бо “за даними їхнього екзит-полу (!), “Свобода” не проходить до парламенту”. На зауваження присутніх, що екзит-поли ще не проводили, невідомий заявив, мовляв, “у них дані вже є”…

“Подзвонили Кисельову, він сказав, що телеканал “Інтер” не відміняв запрошення. Він же сказав, що Валерій Хорошковський розпорядився не допускати “Свободу” на телеканал. Тому що Петро Симоненко і Микола Азаров влаштували істерику, що вони не будуть зі “Свободою” в ефірі”, – уточнив Мохник.

В ефірі Кисельова з`явилися лідер Партії регіонів Микола Азаров, глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, лідер КПУ Петро Симоненко та лідер партії “УДАР” Віталій Кличко, які, як вказав автор програми, гарантовано проходять в Раду за опитуваннями.

Пізніше стало відомо, що партію “Свобода” повідомили про неучасть її лідера Олега Тягнибока в п’ятничній програмі “Велика політика з Євгенієм Кисельовим”.

Про це повідомив телеведучий Євген Кисельов в прямому ефірі телеканалу “Інтер”, зазначає NEWSru.ua.

“Рішення про те, хто бере участь у сьогоднішній програмі, приймалося колегіальним правлінням нашого телеканалу. Було прийнято рішення, що приймає участь чотири сили”, – зазначив він.

“Про це були проінформовані і представники “Свободи”, вони вирішили це рішення проігнорувати, я не знаю чому”, – уточнив телеведучий.

При цьому перебування під студією співробітників спецпідрозділу “Беркут” Кисельов пояснив присутністю на ефірі “державних осіб”.

Джерело : aratta-ukraine.com