Позачергова сесія була проігнорована депутатами міськради (ВІДЕО)

17 липня була призначена позачергова сесія Новомосковської міської ради шостого скликання, на якій депутати повинні були розглянути лише одне питання «Про створення тимчасової контрольної комісії Новомосковської міської ради з питань перевірки діяльності міської ради та її виконавчих органів».
Нагадаємо читачам, що на 45 сесії міськради депутати-регіонали під керуванням Олексія Салкоча зробили спробу створити таку комісію, але на заваді стали елементарні незнання діючого законодавства. Тому на допомогу Олексію Салкочу його друзям О. Шаркуну та Е. Веремєєнко прийшли юристи міськвиконкому, які зробили проект рішення та до нього положення про які, вказані персони, забули.
Але ні Салкоч, а тим паче О. Шаркун з Е. Веремєєнко, не з’явились в сесійну залу для прийняття законного рішення про створення вказаної комісії. На сесію з 50 депутатів з’явились лише 11. Міський голова повідомив присутнім, що позачергова сесія не відбулась.

Присутні не захотіли розходитись та почали задавити питання міському голові та секретарю міськради Борису Мазуру. Одне із запитань було стосовного того, чому секретар Борис Мазур не виконує свої обов’язки та не збирає депутатів на сесію, Мазур чітко на відповідь не зміг відповісти. Стало відомо чого на позаминулій сесії був відсутній секретар міськради без поважних причин. З’ясувалось, що Мазур рахував бродячих собак у місті і це було важливіше ніж сесія.
Заступник міського голови Ірина Калюжна нагадали міському голові, що на одній із сесій депутат Костянтин Пузирь пропонував громадським організаціям провести в нашому місті ВІЧЕ та розпустити діючу міську раду, тому що вона в даний час не збирається, важливих рішень не приймає, більша частина депутаті на сесії не ходить. На що міський голова в сесійній залі попросив громадські організації підготувати та провести в місті ВІЧЕ.

Слово взяв депутат Пузирь який відповів тим депутатам та представникам ЗМІ які закидали йому, що він, Костянтин Пузирь, у лютому місяці запропонував усім депутатам написати заяви та піти з депутатських крісел. Але ніхто з депутатів не написав заяви, та і сам Пузирь теж не писав заяви. На питання чому він не написав заяву він відповів,, що згоден піти якщо підуть усі, але сам писати не буде тому що він пройшов у міську раду по партійному списку і якщо він напише і піде з депутатів йому на зміну прийде наступний зі списку депутат від ПР, тому він не допустить, щоб після його уходу прийшов інший від Партії регіонів та не давав працювати міській владі.

Для довідки: Костянтин Віталійович Пузирь пройшов в депутати Новомосковської міської ради шостого скликання по спискам від Партії регіонів, був головою Новомосковської міської організації Партії регіонів, у міськраді очолив фракцію ПР, після чого в міськраді у фракції ПР було дві третини депутатів.
У 2011 році написав заяву з формулюванням «Не згоден з політикою партії»та оставив посаду голови Новомосковської міської організації ПР та фракції ПР. За незгоду приймати рішення у міськраді по медичній реформі, яку пропонував Олександр Вилкул, депутат Пузирь, не голосував. Після написав заяву та вийшов з лав Партії регіонів та фракції ПР.
Ми сподіваємось, що громадські організації нашого міста найдуть час та проведуть у нашому місті ВІЧЕ по розпуску Новомосковської міської ради шостого скликання.

Місто на САМАРІ

 Джерело : http://nasamari.com/novosti/7343-pozachergova-sesiya-bula-proignorovana-deputatami-miskradi-video.html